perjantai 27. heinäkuuta 2007

Me otetaan ihan miten vaan

Uniasento, plää tietenkin! Me nukutaan Pläidin kanssa.Ennen me nukuttiin sen selän alla, plä plä, mutta nyt me nukutaan asennossa sen vieressä, uniasennossa. Ja niitä on ainakin miljoona tsiljoona, hihi!


Ennen, kun me nukuttiin-plukuttiin Pläidin selän alla, me aina yöllä lähdettiin ryömimään ympäri, plä-plä-plä. Ja niin me vieläkin! Niin, hihi! Me mennään tyynyn alle ja jalkopäähän ja lattialle ja sängyn alle ja joka paikkaan, niin että kun Pläiti herää, se ihmettelee missä me ollaan. Kun me nukutaan, sen tietääplää siitä, että me tuhistaan unisesti ja mutristellaan suuta "nuuh-tuuh! Plä-pluts-plär-r-glup". Ja tiikerin syväunivaiheessa me kuorsataan"krooh-plääh, krooh-plääh...". Jos joku syö jotain jossain, niin me tietenkin herätään heti ja lennetään paikalle. Vii-uuh!

Leijona nukkuu meidän kanssa, mutta sillä on vain yksi uniasento. Pläidillä on kaksi, siis toisella kyljellä ja sitten vielä toisella. Isi sanoo sille illalla, että "hyvää yötä ja ota vaikka kaksi" ja meille, että "ottakaa vaikka kuinka monta". Ja siihen me sitten vastataan "Me otetaan ihan miten vaan, hihi!