keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Meri-tiikerit uivat Sargassomeressä



Plää-ä! Hä-plä plä! Merimiesplhatut! Meillä on plaivahatut plä, hiee-not laivahatut! Plisi teki meille sellaiset karkkipaperista. Onpa hyvä materiaali, hihi!



Tässä me ollaan Sargassomerellä Helsingin lähellä, hihi. Taivassalon Helsingin, se on eri Helsinki kuin se toinen Helsinki. Katso vaikka kartastaplä! Isoo vesii ja ihan sininen. Mutta ei päästy uimaan täällä. Sitten me sanottiin, että halutaan uida kotona ammeessa.


Joskus meidän täytyy mennä pyyhkeeseen, jos me ollaan märkiä. Ja me ollaan joskus märkiä, jos me ollaan kylvetty. Pläiti sanoo, että kylvyssä tulee puhtaaksi, mutta me tiedetään, että siellä tulee märäksi. Silloin täytyy varoa, ettei homehdu, varsinkaan kesällä. Koska meillä on hieno turkki ja sitä täytyy hoitaa hyvin, että lento-ominaisuudet säilyvät, hihi!

Tittis ja Pikkis syövät tiikeri-imulla




Joskusplä hä-plä plä plä nälkä-pälkä yllättää. Mutta meitä ei yllätä, kun meillä on se aina, hi-hi! Eikä me muisteta, että plä me on syöty, vaikka just syötiin pläh! Sitten Plisi ja Pläiti käskee meidän pomppia ja me huomataan, kun ei jakseta pomppia plä, että vatsa painaa paa-aljon. Tässä yläpuolella me grillataan kanaa ja sitten me syödään se plää-ä.



Aamupala on päivän tärkein ateria. Ensin me pyydetään Jumalaa siunaamaan se, koska me ollaan uskovia tiikereitä, too-osi uskovia. Niin! Pläh! Tuossa on meidän kaveri ja se nimi on Leijona, mutta se ei ole tiikeri, koska sillä ei ole raitoja. Mutta me on opetettu se pläpättämään niin, että voidaan puhua sen kanssa plä. Ja välillä se puhuu ja välillä pläpättää. Joskus se haukkuu, kun se on iloinen. Se on sellainen Leijona ja se osaa pyörittää häntää!



Tässä me kolme syödään karkkeja, joka on meidän tärkein ruoka niinkuin kaikki muukin. Plää-ä! Paitsi, että karkit on parempia kuin kaikki muu ruoka. Plaitsi pläätelö ehkä ja planiljakastike ja leivokset, ja, ja, ja... Niinplä!

Me syödään joskus suulla, jos Plisi tai Pläiti syöttää meitä ja laittaa meidän turpamme kiinni ruokaan ja heiluttaa meitä. Mutta jos plä ne ei ole kotona, niin me voidaan silti syödä. Me syödään tiikeri-imulla, plää-ä. Se imu tarkoittaa, että me istutaan toisessa huoneessa plä, ja sitten ruoka plimeytyy meihin ja meidän vatsaan vaikka jääkaapin ovi olisi kiinni eikä siellä olisi valoa. Koska plä siellä ei ole valoa, kun ovi on kiinni. Mutta mepä syödään pimeässä. Niin! Tai ei me syödä pimeässä, koska huoneessa voi olla valot plä plä plä.

Me olemme Tittis ja Pikkis

Plää!

"Plää plä plä plä. Plä plä pläh plää plää-ä! Hä-plä plä plä!" Hei! Me plollaan Tittis ja Pikkis. Meillä on nyt - plää - blogi.

Ja me plollaan plikkupliikereitä! Plikkupliikerit syntyvät suuressa tiikerialtaassa paikassa, jonka plää seinillä on tavaroita. Plää-ää! Plä plä! Ja siellä altaassa on paaljon pikkutiikereitä mukkelis makkelis. Niin! Sieltä plisit ja pläidit hakevat meitä kotiinsa asumaan. Monille lapsille usein, mutta plää plää, meidät haki meidän Plisi ja Pläiti. Ja ne on Prinsessa ja IsoTiikeri.

Muttaplää, ensin syntyi Pikkis :) ja sitten, kun plää vuosi oli mennyt ja Pikkis tarvitsi ystävän, onneksi tuli ystävänpäivä plä, ainakin melkein ja silloin syntyi Tittis. Pikkis on poikatiikeri ja Tittis on tyttötiikeri.

- Mulla on mustat plää raidat, ilmoittaa Pikkis.

- Mutta tytöilläplä kuuluukin olla vaaleat ja kauniit plää. Niin, Tittis kommentoi.

Plää! Nii-in!

Me rakastetaan Plisiä ja Pläitiä ja toisiamme ja tehdään monia plasioita plyhdessä. Plä plä plää! Ja sitten me kirjoitetaan tiikeri-imulla niitä tänne plägiin tai blogiin.